Inschrijven

Wanneer u nieuw in de regio bent komen wonen of wanneer u binnen Alphen aan den Rijn bent verhuisd en nu in ons postcodegebied woont, kunt u zich als nieuwe patiënt bij ons aanmelden. Voorafgaand aan inschrijving kunt u via de assistente een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek met de arts. Indien het kennismakingsgesprek naar tevredenheid verloopt kunt u ingeschreven worden middels het inschrijfformulier en de verklaring van inschrijving. Deze formulieren ontvangt u dan van de arts. De assistente zal u vervolgens helpen om tot een juiste overdracht van gegevens via uw huidige huisarts te komen. Het is belangrijk dat u in het bezit bent van een geldig legitimatiebewijs en dat u uw verzekeringsgegevens kunt overhandigen.

Als team hechten wij veel waarde aan een kennismakingsgesprek. Hierin kunt u bijvoorbeeld aangeven wat uw wensen en behoeften zijn ten aanzien van onze praktijk. Ook kunt u meer specifieke vragen stellen aan de arts en/of aan de assistente met betrekking tot onze praktijkvoering en onze werkwijze. Daarnaast stelt het u in de gelegenheid om persoonlijk kennis te maken hetgeen contact met ons of een bezoek hierna vergemakkelijkt. Daarnaast zijn wij van mening dat door het aanbieden van een kennismaking u ook beter is staat zult zijn om een keuze te maken voor een praktijk die bij u past.

Buiten ons postcodegebied (2408) nemen wij geen nieuwe patiënten aan. Hiervoor kunt u zich melden bij een van de overige huisartsen in Alphen aan den Rijn.

Op dit moment is de praktijk gesloten voor nieuwe inschrijvingen betreffende huisartsenzorg.